DNT Airconditioning is in 2015 opgericht door de broers AndrĂ© en Rob Neutink. vacatures

Allebei zijn we jarenlang actief in de installatiewereld.

Als merkonafhankelijk installateur hebben wij ruimschoots ervaring in het plaatsen van airconditioningsystemen (ook VRF), warmtepompen en luchtbehandelingsinstallaties.
Met zowel opdrachtgevers in de particuliere sector als in de retail en zakelijke markt zijn we inmiddels een volwaardige en serieuze speler binnen het werkveld.
Door de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een:

Werkvoorbereider/Planner

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige Werkvoorbereider/Planner. In de functie van Werkvoorbereider/Planner ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de lopende projecten. Je houdt je bezig met de bewaking van de projecten, bereidt ze voor en plant de productie en de monteurs. Gedurende het project onderhoud je contact met klanten en collega's. Vanaf de opdracht draag jij er zorg voor dat de projecten en de uitvoerende werkzaamheden op een juiste manier verlopen.
Ook de After Sales (logboeken e.d.) valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die zich graag willen inzetten in een brede technische functie. Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in een technische richting. Als je ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat een duidelijke pre. Belangrijke eigenschappen voor de functie zijn: gezellig, flexibel, klantgericht, zelfstandig, nauwkeurig en oplossingsgericht.
Daarnaast ben jij zeer gemotiveerd om je het vak eigen te maken en je technische kennis uit te breiden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Enschede.

Voldoe je aan de gevraagde criteria, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek vertellen we dan meer over de gevraagde functie en wat we van je verwachten.

Uiteraard hoort hier een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bij.

Mocht je interesse hebben in deze uitdagende functie mail dan je CV naar :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen op 06-22115040